Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Ansatte - bedriftens viktigste ressurs

I OM Regnskap, og kanskje også i din virksomhet, er de ansatte uten tvil den viktigste ressursen. Det betyr at denne ressursen må behandles og forvaltes godt og slik at begge parter er fornøyde.

Arbeidsgiver og arbeidstaker forholdet er bundet sammen av at begge parter får et avgjørende behov dekket. Arbeidsgiver får arbeidskraft og arbeidstaker får lønn. Transaksjonen inkluderer i de fleste tilfeller veldig mye mer enn dette rene, opprinnelige bytteforholdet.

I OM Regnskap sitt tilfelle legger vi stor vekt på at de ansatte skal trives, kan påvirke, få utvikle seg, opprettholde og bygge kompetanse, at de er del av et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer og selvsagt at de har de nødvendige verktøyene for å gjøre en god jobb.
De ansatte i OM Regnskap er i stor grad virksomhetens ansikt utad og de som har det meste av dialogen med kundene våre. Da er det helt avgjørende at de trives i og med jobben sin, i tillegg til at de er dyktige i leveransen til, og i dialogen med, kundene våre.

Som arbeidsgiver ønsker man selvsagt at de ansatte også er effektive og produktive slik at virksomheten tjener penger.

For å sikre at man har den ønskede og mest optimale situasjonen i virksomheten, er det flere ting en leder kan gjøre og påvirke. Vi kan være en god sparringspartner for deg som leder i forhold til de ansatte som enkeltpersoner og gruppe. Hvis de ansatte var maskiner ville de sannsynligvis hatt serviceavtaler og regelmessig oppdateringer. Hvis du ønsker en prat om dine ansatte, hvordan du ønsker ting skal være og hvordan du kan komme dit - er vi klare for å lytte, diskutere og komme med gode forslag.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.