Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Mer enn bare regnskap

Har du kjent på behovet for en samarbeidspartner og ekstra ressurs av og til? Flere og flere virksomheter velger nå å samarbeide med en ekstern partner på økonomi og regnskap.

Du vet hvor skoen trykker og hva du trenger å diskutere. Vi vet hva regnskapet og tallene dine sier og kan stille deg gode spørsmål, vurdere fordeler og ulemper ved ulike alternativ, komme med løsningsforslag og bidra til gjennomføring. Vi er der når du trenger oss.

Effektive systemer, effektiv ressursbruk og ikke minst oversikt og innsikt ligger i bunn for vår rådgivning. Vi har fokus på din verdiskaping, dine utfordringer og hva som er gode løsninger for din virksomhet. Vårt mål er å spille deg god og gi deg som kunde de tjenester og den rådgivning du har behov for. OM Regnskap AS er et autorisert regnskapførerselskap etablert i 1981, og har mange dyktige ansatte som er klare til å bistå deg med det din bedrift måtte trenge.

Hos oss får du:
  1. Effektive løsninger og råd
  2. Optimalisering av systemer og økonomi
  3. En sparringpartner – når du trenger det
  4. Ekstra ressurser
  5. Aktiv rådgivning
  6. Fleksibilitet og trygghet
  7. Spesialtilpassede og bransjespesifikke løsninger
Se alle våre tjenester

Er du vår nye kollega?

Vi er alltid interessert i dyktige og engasjerte folk. Brenner du for regnskap, effektive løsninger og virkelig god rådgivning?

Se ledige stillinger

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.