Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

En god prat

Det å få snakket gjennom ting man som leder tenker på er ofte klargjørende. I mange tilfeller handler det om å sette av tid, at man kan sette seg ned med noen man stoler på og som har greie på det man vil snakke om.

Å ta seg tid til refleksjon og gjennomgang er noe som kan bli nedprioritert.

Prioritering

Prioritering handler om å sortere og at man tar tak i det viktigste først. Det neste spørsmålet kan da lett bli hvordan vet man sikkert hva som er viktigst og haster mest? Hva starter vi med, hva må gjøres, hva bør vi gjøre og hva hadde vært kjekt å få på plass? Hvordan man finner svaret på disse spørsmålene avhenger selvsagt av hva det gjelder og situasjonen. Er det snakk om liv og helse går selvsagt det foran andre forhold som f.eks tidsfrister og rapportering. I de fleste situasjoner handler det ikke om liv og helse, men om økonomi, utfordringer og muligheter. Da kan man se på de økonomiske konsekvensene på kort og litt lengre sikt av ting man har på "to-do" og slik bestemme hva man tar fatt i først og sist.

Ofte stilte spørsmål

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.