Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Effektivitet

Effektivitet og oversikt i alle ledd vil styrke virksomheten og bidra til kostnadseffektiv drift. Gode systemer for organisering av arbeid knyttet til drift, økonomi og regnskap er avgjørende. Et godt system handler om at man har tilgang på relevant informasjon og kan sammenstille den (rapportering) slik at man både får gjort arbeidsoppgaver så effektivt som mulig, men også at man har noe å justere kursen etter.

Om ansatte registrerer timer i et system og informasjonen går direkte opp mot blant annet lønn, prosjektregnskap og fakturering begynner ting å bli effektive og oversiktlige.

Har man løpende oversikt over time- og f.eks vareforbruk/innkjøp, vil man raskt kunne vurdere status og gjøre eventuelle tiltak.

Hvis man enkelt kan se hvilke typer prosjekter, varer eller tjenester man tjener penger på, kan dette brukes aktivt for å optimalisere inntjeningen i virksomheten.

Ofte stilte spørsmål

Hva betyr det at dere kan effektivisere regnskapet mitt?
Hva er fordelene med regnskap i skyen?

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.