Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Skatt og arbeidsgiveravgift

Lov- og regelendringer rundt dette blir med ujevne mellomrom oppdatert og det kan være krevende å holde oversikten. I samarbeid med oss kan du være trygg på at alt er i orden og at frister overholdes.

Utbetaling og rapportering

Vi kan hjelpe deg med å ha full kontroll på utbetaling, lønnsslipper, skatt, arbeidsgiveravgift og innsending av a-melding.

A-melding

I a-meldingen gir du opplysninger om ansattes inntekt, arbeidsforhold og forskuddstrekk i tillegg til arbeidsgiveravgift. Opplysningene går til NAV, Statistisk sentralbyrå og Skatteetaten. A-ordningen er en samordnet måte for arbeidsgivere og andre å gi opplysninger om lønn og arbeidsforhold til staten. Opplysningene blir gitt i en månedlig a-melding og blir daglig brukt av private og offentlige aktører. Skatteetaten forvalter ordningen på vegne av de andre etatene.

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP)

De fleste arbeidsgivere må tegne tjenestepensjonsordning for sine ansatte. Obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er en pensjonsordning finansiert ved at arbeidsgiver setter av en avtalt del av lønn til sparing. Lov om obligatorisk tjenestepensjon (OTP-loven) sier at bedriftene skal ha en pensjonsordning som følger bestemmelsene i innskuddspensjonsloven, tjenestepensjonsloven eller foretakspensjonsloven. Det er opp til arbeidsgiver hvilken type ordning som skal opprettes. Vi kan veilede og gi deg råd om hva du bør tenke på og hvilke alternativer du har.

Utlegg og reiseregning

Lønn inkluderer også forhold som utlegg og reiseregninger. Vi har verktøy som kan gjøre behandling av reiseregninger papirfritt, effektivt og automatisert.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg føre regnskapet selv?
Når utbetales i feriepenger?
Hvor mye kan man gi i gaver til ansatte?
Hvordan beregnes feriepenger?

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.