Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Det beste vi har gjort på lenge

Karmøy Bilsenter AS så at de hadde mye å hente på å bytte regnskapssystem i samarbeid med oss i OM Regnskap. Økt effektivitet, bedre oversikt og mindre papir var fristende.

Karmøy Bilsenter AS

Karmøy Bilsenter er norges ledende leverandør av biler til begravelsesbransjen. De har siden starten i 1990 hatt fokus på god service, anskaffelse av biler og tilleggsprodukter. Jan Erik Naley og hans team har lykkes i sin bransje og flytter i løpet av året inn i nye og større lokaler hvor de får bedre plass og økt kapasitet.

Nytt system

Naley og særlig Liv Astrid Gundersen på regnskap, hadde over tid kjent på et behov for å effektivisere regnskaparbeidet og likte det de fikk se da OM Regnskap presenterte Tripletex til dem. Etter en kort, men god prosess, besluttet de å bytte system ved nyttår og har bare gode erfaringer og tilbakemeldinger.

"Det beste vi har gjort på lenge"

Liv Astrid har fått en ny hverdag og mener dette er mer effektivt, gir bedre oversikt og kontroll. Hun forteller at hun nå er ajour på en helt annen måte og at systemet faktisk er enda bedre enn det hun trodde og det vi i OM Regnskap hadde solgt inn. Liv Astrid var bare bare et stort smil da vi var innom og sa at det er helt nydelig å slippe papir når alle fakturaer kommer direkte inn i systemet og håndteres raskt og effektivt.

Gundersen sa at hun satt med følelsen av at "dette skulle vi gjort for lenge siden". Liv Astrid la vekt på at hun var svært fornøyd. Hun trakk også fram samarbeidet med OM Regnskap som veldig bra og at systemansvarlig Stig-Arild var helt fantastisk.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.