Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Dine tanker om 2024 - trenger du en plan?

Det er ikke lenge siden årsskiftet, men som vi alle vet går tiden fort. Hva du vil skal skje i 2024, hva som skal til for at det skjer, plan og tiltak, er ting vi gjerne vil snakke med deg om.

Hva vil du oppnå?

Snakk med oss om hva som er viktig for deg og hva som skal prioriteres. Da kan vi sammen legge en god plan for hva som bør gjøres og hvordan.

Ønsker du endring? Vil du øke omsetningen, forbedre resultatet eller videreføre nivået fra 2023?
Hva påvirker deg og driften av din virksomhet, hvilke rammebetingelser har du for 2024 slik det ser ut nå?

Mange blir overrasket over hvordan det som kan se ut som relativt små endringer slår ut på resultatet og hva mer inngripende endringer kan føre til. 

Vi kan starte med et 0-budsjett og hva det krever. Deretter kan vi, både ut fra hvilke mål du setter for virksomheten og hva som er mulig både på kort- og litt lengre sikt, planlegge tiltak og drift. Hvordan slår f.eks.  5 -10 % økt salg ut og hva kreves for å få det til å skje? Kan driften effektiviseres og struktureres slik at du oppnår dette?

Med utgangspunkt i realistiske vurderinger av hva som er mulig kan vi sammen med deg legge en plan og et budsjett for det neste året. Vårt mål er å bidra til at du lykkes med din virksomhet.

Ring din kontaktperson i OM Regnskap og avtal et møte!

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.