Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Ledige stillinger

Erfaren og ønsker nye utfordringer?

Vi vil gjerne tiltrekke oss flere erfarne regnskapsførere og de som har hatt overordnet ansvar for økonomi. Du får ansvarsområder og arbeidsoppgaver etter kompetanse og ønsker.

Rett person får rett mulighet

Å ha de rette folkene med oss er helt avgjørende. Vi ønsker å tiltrekke oss erfarne medarbeidere, gjerne med autorisasjon eller lang erfaring med regnskap og økonomi på høyere nivå. Hva du kan og din motivasjon er det viktigste og vi kan tilpasse ansvarsområder og arbeidsoppgaver slik at det blir attraktivt for rett kandidat. Hos oss sitter latteren løst, vi har gode diskusjoner både om fag og annet vi er opptatt av og vi legger stor vekt på kompetansedeling. Vi heier på initiativ og gir muligheter. Videre er vi opptatt av hvordan vi mest effektivt utnytter teknologi og systemer. Vi har kontorer på Karmøy og i Haugesund og har klar plass til flere som vil spille kolleger og kunder gode.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.