Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Fornøyde by Brun i Sandnes

Spennende by Brun i Sandnes har godt samarbeid med Espen i OM Regnskap. Tilpasset oppfølging og dialog om regnskap er det Linda og Hans Erik vil ha. De er dyktige og gjør deler av regnskapet selv.

by Brun - spennende varer og ny nettbutikk

Vi besøkte vår kunde i butikken by Brun i Sandnes og her var det mye spennende varer, tanker om videre utvikling og oppstart av nettbutikk.
Linda, som har jobbet med regnskap tidligere, og Hans Erik gjør deler av regnskapet selv og får tilpasset oppfølging og støtte fra Espen. De er fornøyde med samarbeidet med Espen og muligheten for fleksibilitet i arbeidsfordelingen og samarbeidet med OM Regnskap.

by Brun har et bredt spekter av varer, så her er det noe for de fleste. Selv kom vi ut med både te, syltetøy og korter designet av Linda hos by Brun. Ellers er det kunstnermateriell, hjem og kontor med lek, hobby og interiør, eksklusive glass, smykker og mye mye mer. Absolutt verdt et besøk og nå har vi jo muligheten via nettbutikken også.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.