Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Fornøyde frisører på Hårgalleriet Rjukan

OM Regnskap besøker Irene og Monica i den fine salongen deres på Rjukan. Gjennom samarbeid med OM Regnskap får de mer tid til arbeid i salongen samtidig som de har bedre oversikt over økonomien.

Svært fornøyde med løsningen og samarbeidet med OM Regnskap

Irene og Monica gir uttrykk for at de er veldig fornøyde med regnskapsløsningen (Visma eAccounting) og samarbeidet med OM Regnskap. De vil bruke mest mulig tid på kundene i salongen og da er samarbeidet med OM Regnskap perfekt. De sier at regnskapet nå nesten går av seg selv og stresset de hadde før opp mot moms eksisterer ikke lenger. Videre trekker de frem at det er fint å slippe å tenke på å ta ut kasserapporter siden dette går automatisk inn i regnskapet. Irene og Monica trekker også frem det gode samarbeidet med Sven Ole, som deres kontaktperson i OM Regnskap, og at han ordner og finner ut av det meste.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.