Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

God påske

Palmehelg og påsken er rett om hjørnet. Etter noen velfortjente fridager er første kvartal snart over og det kan være fornuftig med en fot i bakken. Vi er her for å spille deg god!

Status etter første kvartal

Hvor er du, hvor skal du og hvordan kommer du dit er sentrale spørsmål å stille seg for å planlegge veien videre.

Dette er selvsagt påvirket og preget av alt som skjer i verden nå med krig og store prisøkninger på energi, drivstoff, transport og materialer/varer. Her vil det være forhold du selv ikke kan påvirke eller enda ikke ser de fulle konsekvensene av. Andre forhold som påvirker din virksomhets videre utvikling kan påvirkes og da er spørsmålet hva vi gjør i forhold til disse. Det må med andre ord gjøres noen forutsetninger både med utgangspunkt i globale-, nasjonale-, lokale- og bransjemessige forhold og selvsagt ut fra din konkrete situasjon i alt dette.

Vi er din diskusjonspartner og klare til å ta tak i dette sammen med deg. Det er aldri feil å tenke gjennom ting eller å legge en god plan!

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.