Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Heiagjeng med budsjett

Synes du det er viktig å ha kontroll på økonomien i virksomheten din, men at det er litt vanskelig å vite hva du skal prioritere? Utsetter du å ta tak i dette? Vi vil hjelpe deg.

Trenger du en heiagjeng?

Det er lett å utsette ting. Kanskje spesielt de tingene som er litt tunge å ta tak i eller som kan vente litt til. Kanskje blir slike saker tatt litt halvveis eller ikke noe av i det hele tatt.

Synes du det er viktig å ha kontroll på økonomien i virksomheten din, men at det er litt vanskelig å vite hva du skal prioritere?

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et budsjett hvor vi ser på driften med fokus på: 

- Hvilke muligheter og utfordringer virksomheten har

- Se på konkrete mål og tiltak for å gi bedre resultat

- Du får en sparringpartner som kan stille gode spørsmål og hjelpe deg med å finne svar

 Selve budsjettprosessen prises fra kr 3 950 eks mva, ta gjerne en prat med din kontaktperson om du tror dette kan være noe for deg.

Ring oss gjerne også for en prat og tips til hva vi tror kan være lurt å se på selv om du ikke ønsker et fullstendig budsjett.

Vi heier på deg uansett!

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.