Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Interessant besøk av Kristin og Lars fra PowerOffice Go

Som ledd i å alltid levere de beste løsningene til kundene våre, fikk de ansatte i OM en god gjennomgang med Kristin og Lars fra PowerOffice Go.

God funksjonalitet, smarte og effektive løsninger

Vi fikk noen flotte timer sammen, fikk sett nærmere på all funksjonaliteten som ligger i PowerOffice Go og gjennomgang av mange smarte og effektive løsninger. Våre systemeksperter og de ansatte som jobber på kunder i systemet fikk stilt spørsmål og diskutert med Kristin og Lars. Vi ga de to viktige tilbakemeldinger på hva vi ønsker oss av ny funksjonalitet og løsninger i systemet.

Kapasitet til flere PowerOffice Go kunder

Vi i OM har kapasitet til flere kunder som allerede har, eller ønsker å benytte PowerOffice Go som sitt system. Vi kan bidra på ulike måter og nivå. Fra de som kun ønsker bistand med systemet til de som også ønsker tjenester innen regnskap og rådgivning.

Takk

Takk til Kristin og Lars for besøket og velkommen tilbake til oss i OM! Dere hadde rett: lakrisen var populær.

Velkommen til nye kunder

Du som har eller ønsker å ta i bruk PowerOffice Go, er veldig velkommen til å ta en uforpliktende prat med oss om hvordan vi eventuelt kan hjelpe deg.

Vi håper at vi hører fra deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.