Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Linn fra Tripletex på besøk

Vi fikk besøk av Linn for å bygge videre på det gode samarbeidet oss i mellom og planlegge hvordan vi sammen løser ting for kundene på beste måte.

Tripletex + OM Regnskap = Sant

Tripletex har de siste årene vært ett av de systemene som vokser mest og tilbyr noen av de beste løsningene til mange kunder.
OM Regnskap har pr i dag flest kunder i Tripletex og det er dette systemet vi har satset mest på. Vi har bygget relasjoner inn mot sentrale personer i Tripletex både på produkt-/løsningssiden og selvsagt til Linn som vår kontaktperson. Da er det ekstra hyggelig når Linn tar turen og besøker oss i Kopervik.

Hos oss i OMR har det vært viktig å bygge solid systemkompetanse hos alle ansatte. I tillegg har vi de to dyktige systemekspertene Stig-Arild og Sven Ole.

Har du som kunde spørsmål? - ikke nøl med å ta kontakt, vi er her for å hjelpe deg.

Har du Tripletex som system uten å være kunde hos oss? - ikke nøl med å ta kontakt, vi er klare for en uforpliktende prat om hva vi eventuelt kan gjøre for deg.

Linn og dere andre i Tripletex er hjertelig velkommen til oss i OM Regnskap!

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.