Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Magfo, OM Regnskap og Tripletex

En fornøyd og travel Per Henrik i Magfo skryter av samarbeidet med Espen i OM Regnskap og regnskapssystemet Tripletex.

Magfo

Per Henrik og de fem ansatte i Magfo leverer i hovedsak betongarbeid lokalt mot industri- og byggefirmaer, men har også noe mot privatmarkedet. De har travle dager og god ordrereserve. Når vi får en prat med Per Henrik, er de på et prosjekt som underleverandør til Vassbakk & Stol og bygger dukhall på Husøy. De leverer alt innen betong.

OM Regnskap

Valget om å samarbeide med OM Regnskap var ikke vanskelig siden han hadde blitt anbefalt dette av flere. Per Henrik skryter av samarbeidet med Espen og sier at det fungerer optimalt. Espen er dyktig, fin å samarbeide med og leverer raskt.

Tripletex

Det ble en helt annen verden da han fikk regnskapet i Tripletex. Per Henrik viste til at han fikk veldig god oversikt og kontroll. Særlig trekker han fram kontrollen han har på hva som skal betales, utestående og prosjektregnskap.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Mobil:
E-post:

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.