Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Redd for å blir hacket? - tenk sikkerhet

Det er flere ting vi kan gjøre for å redusere risikoen for å blir hacket og svindlet på nettet. Et viktig tiltak vi sterkt anbefaler er å få på plass tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering 🔐

Tofaktorautentisering (2FA) er en metode som benyttes for å bekrefte identitet ved pålogging blant annet til regnskapssystemet og epost. Slik øker du sikkerheten ift. hacking og kan hindre at kriminelle får tilgang til bedriftens systemer. Vår anbefaling er at alle må benytte seg av 2FA og vi kan hjelpe deg med å få dette på plass.

Ta kontakt så hjelper vi deg eller sender deg en enkel beskrivelse av hvordan du får dette på plass.

Andre tips

  1. Ikke gå i phishingfella: Phishing er forsøk på å stjele data eller penger ved å få deg til å klikke på lenker i e-post, sms eller elektroniske annonser.
  2. Lag komplekse passord: Passordene for å få tilgang til kontoene dine bør bestå av en kombinasjon av spesialtegn, tall, store og små bokstaver.

Husk at ingen metode er 100% sikker, men disse trinnene kan hjelpe deg med å redusere risikoen betydelig.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.