Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Regnskap internt - hjelp til å bytte system

Vi ser at flere virksomheter med dyktige egne ansatte innen regnskap og økonomi har mye å hente på å få hjelp av oss til å bytte system. Sammen definerer vi behov, setter opp systemet og gir opplæring

Effektivisering, oversikt og kontroll

Dagens systemer og mulighetene som ligger i disse, kan bidra til en betydelig effektivisering av oppgaver, enklere oversikt og kontroll. De fleste av oss gjør ting slik vi alltid har gjort dem og etter godt etablerte rutiner. Hva om det finnes enklere, smartere og bedre måter å gjøre ting på som i tillegg gir bedre oversikt og kontroll. Hvis man ikke lar redselen for endring og nye måter å gjøre ting på ta overhånd, har man mye å hente.

Vi hjelper virksomheter og deres ansatte innen regnskap og økonomi over i nye løsninger. Etter at vi sammen avklarer behov og ønsker ifht funksjonalitet, setter vi opp systemet, gir opplæring og oppfølging. De aller fleste får en positiv opplevelse og er svært fornøyde med systembyttet, prosessen og oppfølgingen i etterkant.

Mange legger vekt på enkel oversikt, tilgangen til alt de trenger og at de har et helt annet styringsverktøy enn tidligere.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.