Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

S O Lund har 70-års jubileum

S O Lund har 70-års jubileum i 2022 og feirer dette med kake, kaffe og mange flotte tilbud i butikken. De er svært fornøyd med samarbeidet med Mette og de systemløsningene OM Regnskap har innført.

70 år i rørleggerbransjen

Vi gratulerer alle i S O Lund med jubileet og benytter anledningen til også å takke for det gode samarbeidet.

Åse og Hildur kunne fortelle at det siden lørdag har vært kjempekjekt med mye folk innom på handel, kake og god prat. Dette fortsetter hele uka, så det er bare å ta turen sier de to og frister med kake og mange gode tilbud nå i forbindelse med feiringen.

S O Lund ble startet 07. mai 1952 av Sivert Lund sammen med kona Lovisa Lund. Det var når kommunen skulle legge kommunalt vann og avløp Sivert fikk ideen om at rørlegging hadde et stort potensial.

Mye har endret seg på disse årene og i dag er de 5 rørleggere og 3 på kontoret. Ole og Åse har med seg sønnene Svein Ove og Torstein som er med som eiere og drivere nå. Åse legger vekt på at de har vært heldige med de ansatte og at de setter stor pris på dem.

Samarbeidet med Mette og OM Regnskap er de veldig fornøyde med. Mette har alltid svar og gode systemløsninger har gjort at de både kan gjøre ting selv, det er effektivt og de har en helt annen oversikt enn før.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.