Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

S O Lund på Åkra har kontroll på tallene

S O Lund styres fra butikken i krossen. Her møter vi de hyggelige og kunnskapsrike damene i butikken Hildur, Audhild og Åse. Ole finner vi på kontoret hvis han ikke er ute på oppdrag.

S O Lund

S O Lund, etablert i 1952, har med lang erfaring og godt omdømme et solid grunnlag for driften i de kommende årene. To av de fire sønnene til Ole og Åse, Torstein og Svein Ove jobber som rørleggere i bedriften.

I butikken blir vi vist hva som er det nye og hva som selger best akkurat nå.

Hovedleveransene til S O Lund er innen:

  • Installasjon av alt innen bad og vaskerom
  • Ny­installasjon, rehabilitering
  • Utfører alle typer rørleggertjenester
  • Leverandør av gulvvarme
  • Små og store serviceoppdrag

Regnskap og systemvalg

Hos S O Lund gjør de deler av regnskapsjobben selv i tett samarbeid med Mette på OM Regnskaps kontor på Åkra. For ett par år siden flyttet de over i det skybasert regnskapssystemet Visma eAccounting som de bruker side om side med Cordell som kjent system i rørleggerbransjen. De ser klart fordelene med skybasert regnskap og ble etter en innkjøringsperiode veldig godt fornøyde med systemet og samarbeidet med oss i OM Regnskap.

OM Regnskap

Vi tilbyr deg løsningene du er tjent med og uavhengig rådgivning

Vi vet at du som kunde har fokus på hva som er best for deg og dette fokuset deler vi.

What’s in it for me? Som det heter på nynorsk, er spørsmålet de fleste stiller seg i forhold til valg som skal gjøres når samarbeid blant annet på regnskapstjenester skal inngås.

Vi vil i det videre si litt om hva vi tenker om dette og hvordan vårt kundeperspektiv ser ut.

Kvaliteten på tjenestene som leveres må være skikkelig god

Topp kvalitet på tjenestene som leveres med utgangspunkt i hva som er best for deg og din virksomhet, er det som styrer rådene som gis fra oss i OM Regnskap. Som kunde må man ha tillit til de man skal samarbeide med og være trygg på at de kan sine saker.

Tett på og god dialog

For at et samarbeid skal fungere skikkelig godt, tror vi på at det må bygges en god relasjon og at du som kunde har en positiv opplevelse av alle kontaktpunktene med oss.

Vi har som utgangspunkt at vi skal spille deg som kunde god og at vi skal være en god, langsiktig match for hverandre. Da tror vi på nærhet til deg som kunde, god dialog og forståelse både av din situasjon, virksomhet og bransje er viktig. Du kan komme til oss med det aller meste og sammen finner vi alternativer og beste løsning for deg og virksomheten.

Hva vil du vi skal gjøre for deg?

Du kan be oss om å ta hele eller deler av regnskapsjobben for deg. Videre er vi fleksible i forhold til at ditt behov kan endres og variere over tid.

Du kan ha egne ansatte på regnskap og få bistand av oss på system og eventuelt deler av regnskapet. Du kan uansett ha oss som backup i tilfelle sykdom eller annet fravær.

Vi tilbyr deg systemer som gir oversikt og kontroll uavhengig av hvor du er og tid på døgnet. Du får tilpasset opplæring etter behov og vi er alltid klar til å bistå om du trenger det.

Mer enn bare regnskap

Våre kunder snakker med oss om det meste. Enten det gjelder ansatte, drift, selve virksomheten, finansiering, lønn, pensjon, samarbeidsavtaler, omorganisering og struktur, ledelse, rekruttering, nedbemanning mm kan vi hjelpe. Der det er behov for tilleggskompetanse for eksempel innen jus eller revisjon har vi solide samarbeidspartnere.

Vi har ingen egen agenda eller interesser som styrer hvilke råd vi gir enten det gjelder regnskap eller finansiering, annet enn å finne beste løsning for deg som kunde.

Hvorfor vurdere de lokale aktørene først?

Lokale aktører og lokalt eierskap til virksomheter har betydning. Vi fokuserer her på fordelene ved lokalt eierskap, men det er selvsagt også situasjoner og virksomheter som har behov for helt- eller delvis eierskap fra større- og utenbysaktører.

Det er her vi bor, lever livene våre, ungene våre vokser opp og de fleste av oss jobber. Da er det viktig at vi har et levende næringsliv som kan levere tjenester og varer på et nivå som gjør at vi i utgangspunktet blir foretrukket.

Lokalt eierskap med lokale beslutningstakere vil i de fleste tilfeller i større grad ha det lokale perspektivet med seg når viktige beslutninger skal tas og i utgangspunktet ha en positiv interesse for samfunnet de selv er en del av.

Vi som sammen utgjør næringslivet her lokalt, har med andre ord en felles interesse i at vi alle lykkes, leverer konkurransedyktige løsninger og at lokalt eierskap står sterkt.

Hos oss i OM Regnskap skal du oppleve kvalitet, service og engasjement!

Du er velkommen til en uforpliktende og hyggelig prat med oss om dine behov, hva vi kan tilby og hvordan et samarbeid kan se ut.


Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.