Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Starte egen virksomhet

Gjør de rette tingene i rett rekkefølge og riktig første gang og få mer tid til det du brenner for.

Vi hjelper deg som har startet egen virksomhet og deg som har en god ide og vil komme i gang med egen virksomhet. Du får mer tid til din virksomhet ved å la OM Regnskap hjelpe deg til å gjøre de rette tingene riktig første gang og i rett rekkefølge. Du trenger ikke vite alt selv så lenge du samarbeider med noen som vet hvilke spørsmål du bør svare på og hvilke hensyn som må tas.

Noen trenger lite hjelp, mens andre trenger mer avhengig av hva man skal drive med, kompleksitet, egen kapasitet, kompetanse og ønsker. Vi tilpasser oss ditt behov og tilbyr tjenester og råd i forhold til dette.

Selskapsform

Noen av forholdene vi vil ta opp med deg vil være tett knyttet til valg av selskapsform og handler blant annet om ulike former for risiko. Hvor stor økonomisk risiko ligger det i virksomheten for eksempel opp mot din privatøkonomi? Høy risiko trekker i retning av å etablere et aksjeselskap (AS). Det samme gjør (antatt fremtidig) behov for ekstern finansiering. I andre tilfeller kan et enkeltpersonforetak (EPF) være det rette. I tillegg vil det settes fokus på hvordan du og virksomheten ellers er organisert og forsikret.

En god plan

Vet du akkurat hva du skal gjøre og hvordan? Kanskje du er håndverker, frisør eller driver en butikk? Trenger du et godt system for økonomi og regnskap som er rimelig, enkelt å bruke og oversiktlig? Har du behov for å jobbe mer med forretningsplan, markeds- og konkurrentanalyse, finansiering, budsjett eller regnskapsanalyse? Vi har flinke rådgivere som kan hjelpe deg med dette, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Enten du har store eller små behov i forbindelse med din virksomhet eller etablering av virksomhet, har vi i OM Regnskap gode løsninger, verktøyene du trenger og vi er klare til å gjøre en god jobb for deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.