Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Topp til Tå feirer 35 års jubileum

Gro Ravndal Bruarøy i Topp til Tå Velvære, Jærens største og eldste klinikk med 35 år i bransjen, skryter av samarbeidet med Dewi i OM Regnskap. Jubileet feires hele denne måneden og toppes den 26.10.

God drift og utvikling i 35 år

Gro har jobbet jevnt og trutt og bygget seg opp og har nå en solid klinikk på Bryne. Det feires med gode og ulike tilbud hele måneden. Gro og de 13 ansatte er en sammensveiset gjeng, hvor fokus er på at kunden skal være fornøyd og at Topp til Tå skal være en god plass å være for alle.

Samarbeidet med Dewi i OM Regnskap, fungerer veldig godt og hun trekker særlig fram at Dewi er nøye, grundig og tar opp viktige ting med henne. Ellers er Gro veldig fornøyd med at alt er elektronisk og at hun slipper papir. Det gir bedre oversikt, er effektivt og sparer tid for henne selv.

Vi gratulerer med jubileet og ser fram til et fortsatt godt samarbeid!

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.