Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Trygghet og frigjøring av tid

Trygghet for at ting gjøres riktig til rett tid, muligheten til å frigjøre tid i kombinasjon med kompetanse og gode råd, gjør et samarbeid med OMR til en god deal for mange.

Kompetanse og autorisasjon

Vi bygger kontinuerlig kompetanse og sørger for at kundene våre blir tatt godt vare på. I tillegg til at OMR har høy kompetanse, legger vi også stor vekt på at vi skal ha tid til, og engasjement for hver kunde. Hos oss, skal du som kunde merke at du er viktig og at vi er opptatt av at du gjør det godt.

Siden de gikk ut av høyskolen (HVL) har Martin og Christer bygget videre på sin kompetanse i OM Regnskap og de kan om ikke lenge smykke seg med tittelen Statsautorisert regnskapsfører. De to har kapasitet og stort engasjement i forhold til å ta i mot og følge opp nåværende og nye kunder. Vi får gode tilbakemeldinger fra kunder som samarbeider med dem.

Kapasitet og engasjement

I de siste årene har OMR satset på å bygge kompetanse og kapasitet for å kunne ta godt i mot nye kunder og slik legge til rette for vekst. Vi har medarbeidere med kompetanse på ulike områder og nivå og kan på den måten finne en god samarbeidspartner til deg som kunde, blant annet ut fra bransje, kompleksitet, behov og ønsker.

Frigjøring av tid

Tid er for de fleste som eier, driver eller leder noe en kritisk faktor. Muligheten til å frigjøre egen eller andres tid i organisasjonen, kan være en nøkkel til å ta nye steg. Som eier eller leder vil det i de fleste tilfeller være en drøm å få mer tid, uansett om man bruker den i eller utenfor virksomheten. Flere kjenner på at de skulle hatt mer tid til å følge opp ansatte, prosjekter, kunder eller arbeide for å få flere oppdrag og mer arbeid. Andre skulle gjerne hatt mer tid til familie og fritid. OMR kan bidra til å frigjøre tid på ulike måter og tar veldig gjerne en uforpliktende prat for å se på hvordan vi eventuelt kan bidra til at du og din virksomhet får frigjort tid.

Kanskje har ting blitt noe rutinepreget, det skjer lite og du har tro på at en ny samarbeidspartner kan gi ny giv?

Har du egne interne ressurser på regnskap og bare trenger litt støtte, mer kapasitet eller hjelp til å optimalisere system og rutiner?

Har du tatt regnskapet selv og vil frigjøre tid?

Har du andre gode grunner til å gjøre noe nytt og få hjelp av et solid kompetansemiljø?

Vi lytter til dine behov og finner gode løsninger.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.