Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Vedavågen Rør 50 år

Sverre og de ansatt i Vedavågen Rør markerer og feirer i disse dager bedriftens 50-års jubileum. Det var faren til Sverre, Arne Vedøy, som etablerte firmaet i 1973. Sverre overtok firma i 2002.

Alltid i utvikling

Vedavågen Rør startet i det små som mange tilsvarende virksomheter. Firmaet ble etablert og drevet av Arne med kona Eva på kontoret. Sverre overtok i 2002 da Arne døde så altfor tidlig. Da var virksomheten relativt liten og de var bare en 5-6 mann. Nå er de en god gjeng på 17 dyktige ansatte.

Tøffe tider

Sverre sier at det alltid stort sett har gått greit, men legger ikke skjul på at det var harde tak under pandemien og at det er tøffe tider nå med høyere renter og at alt er blitt dyrere. I byggebransjen stopper mye opp og det er forventet en videre nedgang her. Vedavågen Rør har ca 50/50 fordeling på privat- og næringslivsmarkedet.

Har trunå

Sverre kan vise til et kundekartotek på over 17 000 kunder, at flere av disse blir faste kunder og at det bygges gode og lange kunderelasjoner. Ellers er det viktig for videre utvikling og drift at de er en god gjeng med dyktige ansatte som trives sammen. De har satset, investert i utstyr og har flere bein å stå på med spesialkompetanse og sertifisering på flere områder som plastsveising, sprinkler og varmepumper for å nevne noe.

Familiebedrift

Vedavågen Rør er fortsatt en familiebedrift som skal ledes av Sverre i mange gode år til. Kona Reidun jobber i butikken og gjør en god jobb med å sørge for at de også viser igjen på Facebook og Instagram. Av de tre barna, Elisabeth, Kristine og Morten, er det kun Morten som jobber i bedriften i tillegg til jobb i Nordsjøen. Morten er rørlegger med sertifisering på sprinkler. Om Morten på et senere tidspunkt vil overta ledelsen og driften av virksomheten, er ikke godt å si i dag.

Vi i OM Regnskap gratulerer Sverre og de ansatte i Vedavågen Rør med jubileet og ønsker lykke til med markering med gode tilbud i butikken og feiring.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.