Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Vi øker satsingen på økonomisk rådgivning

I mars ønsker vi Vilhelm Torkellsen velkommen til oss i OM Regnskap. Med denne «signeringen» styrker vi laget innen økonomisk rådgivning og øker tjenestetilbudet til kundene våre.

Ny ressursperson

Mange kjenner Vilhelm fra hans lange karriere i Skudenes & Aakra Sparebank i ulike lederroller blant annet som kredittsjef og leder for bedriftsmarked.

I tillegg til lang erfaring har Vilhelm hovedfag fra Universitetet i Bergen i Samfunnsøkonomi. Andre kjenner Vilhelm som tidligere spiss og midtbane på SK Vedavåg sitt A-lag, nå fremdeles engasjert, men mer på sidelinjen.

Vilhelm har bare gode ting å si om tiden sin i Skudenes & Aakra Sparebank, men var kommet til et punkt der han kjente at han var klar for å prøve noe nytt.

Vi ser fram til at Vilhelm blir en del av laget vårt og mener at han skal gi oss ytterligere kraft og utvikling. Han legger selv vekt på at han ser fram til å få brynt seg på andre måter, få nye utfordringer, læring og selvsagt til å få brukt sin kompetanse i OM Regnskap og bidra til videre positiv utvikling.

Vi ser fram til dette, ikke minst til at vi får enda mer å tilby dere som er kundene våre slik at vi kan bidra til at dere gjør det best mulig.

 

 

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Ledige stillinger

No items found.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.