Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Charlotte ser muligheter og brenner for yrket sitt

Erfarne og dyktige Charlotte Osnes Gabrielsen eier og driver de to avdelingene i Storesund Frisør AS på Torvastad og Norheim. Hun ser verdien i solide samarbeidspartnere og gode verktøy.

Storesund Frisør AS

Charlotte eier og driver de to avdelingene på Torvastad og Norheim, brenner for yrket sitt og har fokus på å stadig utvikle seg og se etter muligheter. Hun er engasjert, har tanker og meninger om bransjen og har lærlinger. Arbeidet i salongen og møte med kundene gir henne energi og hun er opptatt av betydningen av at kundene blir fornøyde og har en god opplevelse hos frisørene i Storesund Frisør.

Gode samarbeidspartnere og verktøy

Charlotte sier hun er veldig fornøyd med samarbeidet med OM Regnskap. Hun skryter av hvordan hun har fått både mer forståelse og innsikt i egen økonomi og drift gjennom Visma eAccounting. At det er oppdatert og gir oversikt er viktig og hun trekker også fram rapporteringsverktøyet Visma Økonomioversikt som hun nå har fått innføring i.

Med Visma Økonomioversikt får man både et brukervennlig grafisk dashboard, resultat-og balanserapporter med tilgang ned på bilagsnivå.

Visma Økonomioversikt er et gratis tillegg til Visma eAccounting, og det er også mulig å ha flere brukere med innsyn uten ekstra kostnad (eksempelvis styreleder).

OM Regnskap tilbyr også tjenester og rådgivning blant annet innen områder som arbeidsmiljø, holdninger, lagbygging og ledelse. Dette er tema Charlotte synes er svært interessante og viktige forhold å ha fokus på.

Kassasystemet fra Easyupdate AS, med integrasjon til regnskapssystemet Visma eAccounting, er også viktig for Charlotte. Hun er tydelig på at hun ikke ville vært foruten dette kassasystemet som er enkelt å bruke, gir viktig informasjon og sender dagens kassaoppgjør direkte inn i regnskapet.

Tøffe tider

I forbindelse med Korona, stenging, strenge krav og tøffe tider, ble det enda mer tydelig hvor viktig det er med en god samarbeidspartner som OM Regnskap og ikke minst at man har kontroll på økonomien. Charlotte har klart seg gjennom de tøffe tidene, kundene har fortsatt å komme selv om også hun har merket effekten av at det ikke arrangeres julebord i år. Som alle andre ser hun naturligvis frem til at ting skal bli mer normalt igjen både i forhold til egen virksomhet og i samfunnet ellers.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.