Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Din samarbeidspartner innen HR/Personal

Menneskene i virksomheten er den største ressursen og i mange tilfeller også den største utfordringen. Det handler gjerne om å spille ansatte gode og å ta tak i ting som ikke fungerer tidlig nok.

Trenger du en diskusjonspartner som kan gi svar, råd og veiledning i spørsmål knyttet til dine ansatte? Flere ledere kjenner på at de kunne ønsket seg å ha noen å spørre om ting knyttet til de ansatte. Det kan være relativt enkle ting som hva de ansatte har rett på og hva man som arbeidsgiver har plikt til. Videre kan det være mer krevende saker knyttet til ansatte som ikke leverer som ønsket og forventet. OM Regnskap er en partner som kan gi virksomheter og ledere støtte i slike spørsmål og problemstillinger. Vi bistår blant annet i enkeltsaker, tilbyr bistand knyttet til medarbeidersamtaler, den vanskelige samtalen, arbeidsmiljøundersøkelser og oppfølging av disse.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.