Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Gode systemer

Du som kunde skal være trygg på at vi tilbyr deg den mest effektive og beste systemløsningen.

Det gjør vi med utgangspunkt i vår kjennskap til deg som kunde, bransjekompetanse, dialog med deg og behovsavklaring med utgangspunkt i dine og virksomhets behov.

Mulighetene som ligger i Tripletex for effektivisering, oversikt og kontroll vil i dag representere en stor merverdi for de fleste. 

Mange ser at de sparer mye tid på å bli papirløse og at man samler alt ett sted. Å ha tilgang på alt selv og uavhengig av hvor man befinner seg er også noe mange setter pris på. Da har man en helt annen og oppdatert oversikt over virksomheten og et bedre styringsverktøy enn det man hadde før.

De skybaserte systemene har åpne API’er som betyr at de har integrasjoner på plass mot banker, betalingssystemer og en rekke bransjespesifikke systemer og nettbutikker. 

OM Regnskap legger generelt stor vekt på kompetanse. Vi ser systemkompetanse som en viktig faktor for å være best rustet til å levere effektive tjenester og rådgivning av høy kvalitet til deg som kunde i dag og i årene som kommer. Hos oss får du kvalitet, service og engasjement.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.