Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Hva kan vi hjelpe med?

Du vet hvor skoen trykker og hva du trenger å diskutere. Vi vet hva regnskapet og tallene dine sier og kan stille deg gode spørsmål, vurdere fordeler og ulemper ved ulike alternativ, komme med løsningsforslag og bidra til gjennomføring. Vi er der når du trenger oss.

Backup

Uforutsette hendelser, økt aktivitet eller sykdom kan føre til et behov for ekstra ressurser i en kortere eller lengre periode. Et samarbeid med oss gir deg trygghet og fleksibilitet.

Bærekraft

Ønsker dere hjelp med bærekraftsarbeidet? Vi kan bidra med både bærekraftstrategi, bærekraftsrapport, klimaregnskap og miljøfyrtårnsertifisering.

Digitalisering

Teknologi og gode systemer kan effektivisere og forbedre en rekke prosesser. La oss ta en gjennomgang av hvilke muligheter du har for din virksomhet.

Effektivt regnskap

Effektivt regnskap handler om hvordan man organiserer arbeidet knyttet til økonomi og regnskap på beste måte.

Etablering av virksomhet

Tenker du på å starte egen virksomhet? Har du en forretningsidé? Vi kan hjelpe deg med hva du må ta stilling til og hvordan komme i gang.

Gode råd

Få råd og veiledning fra oss som forstår deg, din virksomhet og vil spille deg god

HR og personale

Supportavtaler eller timebasert bistand etter ditt behov knyttet HR/Personal

Ledelse

Å være leder kan være interessant og givende, men også ensomt. En god samarbeids- og sparringpartner når du trenger det kan ha stor verdi.

Omstilling og omorganisering

Å gjøre noe nytt eller endre kursen kan ha store konsekvenser på godt og vondt. Samtidig kan det få store konsekvenser dersom man ikke gjør noe og fortsetter som før.

Økonomi

Nå dine forretningsmål på enklere og mer effektivt vis, med god likviditetsstyring og kontantstrøm. Vi kan hjelpe deg med hvordan.

Godt samarbeid

Flere og flere virksomheter velger nå å samarbeide med en ekstern partner på økonomi og regnskap. Vi har verktøyene og kunnskapen til å spille deg god.

Hvorfor OM Regnskap
Aktiv rådgivning

Har du kjent på behovet for en samarbeidspartner og ekstra ressurs av og til? Flere og flere virksomheter velger nå å samarbeide med en ekstern partner på økonomi og regnskap.

Les mer
Jobb smart
Regnskap i skyen

Spar tid og penger, og få full kontroll med et skybasert regnskapssystem. Vi utvikler oss med tiden, og holder oss oppdatert på muligheter som kan gjøre dagen enklere for våre kunder.

Les mer
Bransjeløsninger
Personlig

Alle våre kunder har tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten får du bedre oppfølging og vi blir bedre kjent med din bedrift.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg kjøpe rådgivning uten at dere er min regnskapsfører?
Hva er oppbevaringstiden for bilag?
Hva koster våre tjenester?
Hva betyr det at dere kan effektivisere regnskapet mitt?

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.