Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

OM Regnskap 40 år

Denne høsten markerer og feirer vi at OM Regnskap fyller 40 år i år. Vi snakker om en fremoverlent 40 åring som skal være med der det skjer til beste for kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

OM Regnskap ble etablert i Kopervik av Onar Myre og Odd Welde i 1981. Etter en periode på Bygnes, kjøpte de i 2003 «postbygget» og flyttet tilbake til Kopervik sentrum. Sønnene Odd Åge og Audun kom med fra midten av 1990 tallet, mens svigerinnen Bjørg var med nesten fra start.  

Generasjonsskifte

Generasjonsskiftet ble planlagt av Onar ved at han etter hvert flyttet på loftet for at nye kunder skulle møte den yngre garde og bygge relasjoner til dem. Da han ble syk i 2008 og kom tilbake etter et halvt år hadde Odd Åge og Audun i praksis full kontroll og drev OM Regnskap.

Onar og yngstesønnen Einar, som også var innom regnskapsvirksomheten en kortere periode, engasjerte seg mer innen fiskeri. 

Tilbakeblikk

Når Onar ser tilbake på regnskapsvirksomheten ser han at det har vært stor utvikling og endring i bransjen, ting går fort og det er store muligheter. Han forteller om mye jobbing, gode minner, lojale og kjekke kunder i flere bransjer. Onar uttrykker stor glede over å se hva de to sønnene har fått til og hvordan de har tatt OM Regnskap videre. Nå er han selv kunde og viser til at han har stor nytte av kompetansen i OM Regnskap.

Videreutvikling

I 2016 ble det tatt en beslutning om å ta noen steg videre og å intensivere satsingen. De så at bransjen nå for alvor gikk inn i en ny fase og ville være med på den reisen. De ansatte ny daglig leder, Vibeke Sørensen, og sammen med henne la de en plan i forhold til at de ville løfte OM Regnskap videre. I dag har OM Regnskap 15 ansatte, hovedkontor i Kopervik og avdelingskontor på Åkra og i Haugesund.

Vekst og fokus

For de to eierne har det vært viktig med en kontrollert vekst og utvikling. Kundene skal stå i sentrum og det viktigste er å gjøre en god jobb for dem og å spille dem gode. Å bidra til at andre næringsdrivende lykkes med sin virksomhet, har vært og er en viktig drivkraft. De legger også stor vekt på at de ansatte skal være inkludert og ha stor påvirkning. Det er viktig at de ansatte trives på jobb, får utvikle seg og at vi alle skal ha det kjekt sammen på jobb.


Godt sted å være og tredje generasjon på vei inn

OM Regnskap skal være et godt sted å være både for kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Odd Åge og Audun ser fremover og har fokus på mulighetene i en bransje i stadig utvikling. Neste generasjon, en fra hver side, er på vei inn i virksomheten, er i utdanning og litt arbeid for OM Regnskap. Rekruttering er sentralt for å drive virksomheten videre og at neste generasjon viser interesse og vil inn er selvsagt veldig kjekt.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.