Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Siri Jeanette Hauge er både optimistisk og spent

Siri Jeanette Hauge på Dyrisk AS er optimistisk med tanke på egen virksomhet, men er også spent i forhold til markedssituasjonen og at økonomien skal kjøles ned.

Dyrisk AS

Hauge har drevet Dyrisk AS på Åkra i 14 år.

Dyriskbutikken har fokus på utstyr og mat til hund og katt. De har godt utvalg i godbiter/tygg, leker, hundedekken og annet utstyr fra kjente merker. De har god kunnskap om dyr og utstyr siden 2008. Videre har de også mye forskjellig til hest og rytter. Et besøk i butikken på Åkra og nettbutikken kan anbefales.

Siri Jeanette har en lojal kundegruppe, men understreker at det er hun også helt avhengig av for å kunne drive. De usikre tidene vi står i nå skaper store utfordringer for mange og det kan etter hvert merkes for butikker som Dyrisk. Hauge har stor tro på at hun vil komme seg gjennom de tøffe tidene, men er tydelig på at hun håper folk nå er bevisste og handler lokalt slik at virksomheter består.

Nå er det særlig populært med julekalendere og hun merker også at folk handler små julegaver til dyrene sine.

Godt samarbeid med OM Regnskap

Siri Jeanette skryter av samarbeidet med OM Regnskap. Hun trekker særlig frem at regnskap i skyen er utrolig mye bedre enn regnskap på gamlemåten. Det er mer effektivt, gir bedre oversikt og er enkelt. Videre er hun veldig fornøyd med samarbeidet med Espen som alltid har svar, løsninger og ikke minst at hun får hjelp raskt når hun trenger det.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.