Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

System- og IT ekspertene Stig-Arild og Sven Ole

Systemer, programmer, tekniske løsninger og kunstig intelligens etc hjelper oss og effektiviserer. Vi får nye muligheter, men også noen utfordringer, ting vi lurer på og trenger hjelp til å løse.

System og IT eksperter

Det er et mål for oss i O M Regnskap å være en samarbeidspartner som leverer mer enn rene regnskap- og økonomitjenester. Du som kunde kan snu deg til oss og få hjelp, omtrent uansett hva det gjelder. Vi bidrar til at du får effektive og gode løsninger på det du trenger hjelp til.

Stig-Arild og Sven Ole løser det meste og særlig det som gjelder system og IT, her er de rett og slett gull! Vi ser det som en stor fordel at du som kunde har tilgang på denne type ekspertise og at vi som byrå kan tilby kundene våre slike tjenester.

Begge ekspertene er også erfarne regnskapsførere og denne kombinasjonen har vist seg å være svært nyttig og viktig. Vi tror denne kompetansen blir enda mer viktig fremover og at dette er noe dere som kunder vil nyte godt av at vi har.

Systemekspertene har svar på, og løsninger for, det meste og hvis ikke så finner de det innen rimelig tid.

Samtlige ansatte i OMR har solid brukerkompetanse og bistår egne kunder med vanlige spørsmål knyttet til regnskapssystemet.

Har du noe du lurer på, er det bare å ta kontakt.

Dere som eventuelt ikke er kunde hos oss, er velkommen til en uforpliktende prat om hva vi eventuelt kan bistå dere med.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.