Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Hvorfor samarbeide med oss som regnskapsfører?

Det er mange gode grunner for å samarbeide med et solid regnskapsbyrå. Trygghet for at alt er riktig, frigjøring av tid, oversikt og at man blir spilt god er viktig for mange.

Vi i OM Regnskap mener at et samarbeid med oss skal lønne seg for kundene våre. Vårt mål er å bidra til at kundene våre gjør det bedre.

Chat GPT kommer opp med flere gode grunner til å samarbeide med oss som regnskapsbyrå:

Det er flere grunner til å samarbeide med en regnskapsfører:

1. Ekspertise: Regnskapsførere har spesialisert kunnskap og erfaring innenfor regnskap, skatt og økonomi. De kan hjelpe med å sikre at virksomheten overholder regnskapsregler og -standarder, og kan gi råd om hvordan man kan effektivisere og forbedre økonomistyringen.

2. Tids sparing: Regnskapsføring kan være tidkrevende og komplekst. Ved å delegere denne oppgaven til en regnskapsfører frigjør man tid til å fokusere på kjernevirksomheten og andre viktige oppgaver.

3. Nøyaktighet og kvalitet: En regnskapsfører er ansvarlig for å sikre at regnskapet er korrekt og i samsvar med gjeldende lover og regler. Dette reduserer risikoen for feil og misforståelser som kan få økonomiske konsekvenser for virksomheten.

4. Skatte optimalisering: Regnskapsførere har kunnskap om skatteregler og kan hjelpe med å finne muligheter for skatte optimalisering. Dette kan bidra til å redusere virksomhetens skattebyrde og øke lønnsomheten.

5. Bedriftsøkonomisk rådgivning: Regnskapsførere kan analysere virksomhetens økonomi og gi råd om hvordan man kan forbedre lønnsomheten, effektivisere kostnader og ta kalkulerte økonomiske beslutninger.

6. Forsikring om etterlevelse: Ved å samarbeide med en regnskapsfører kan man være trygg på at man følger gjeldende regelverk og unngår ubehagelige overraskelser fra skatte- og avgiftsmyndigheter.

Samlet sett kan et samarbeid med en regnskapsfører bidra til å sikre god økonomistyring og kunne frigjøre tid og ressurser til andre viktige oppgaver i virksomheten.

Vi håper at du tar kontakt slik at vi får en god prat om hvordan vi i OM Regnskap kan bidra for deg og din virksomhet.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.