Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Trenger du mer tid?

Skulle du hatt mer tid til oppfølging av prosjekter, nye muligheter, ansatte, kunder, familie eller mer fritid?

Tid - noe du skulle hatt mer av?

Vårt inntrykk er at de fleste skulle hatt mer tid og det kan vi i OM Regnskap bidra til at du får. Det kan svare seg å bruke litt tid for å få mer tid.

Det første handler om å sette fokus på tidsbruk og tidstyver opp mot hva som er viktig og bør prioriteres. Dette kan vi som din samarbeidspartner ta tak i sammen med deg, slik at du kan gjøre nødvendige endringer.

Med utgangspunkt i regnskap, økonomi, våre leveranser og tjenester vil vi konkret se på hvordan du kan frigjøre tid ved å få på plass effektive systemer, rutiner og hvilken arbeidsfordeling du er best tjent med opp mot oss som regnskapsfører.

Mange blir overrasket hvor mye tid som kan frigjøres via effektive systemer, rutiner og samarbeid med oss i OM Regnskap. Flere har sett at det er riktig å prioritere egen kjernevirksomhet og nye muligheter og lar oss ta en større del av regnskapsjobben.

Ta kontakt dersom du vil frigjøre mer av din tid.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.