Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

2021 med nye muligheter og utfordringer

Noen av dere har tenkt mye på 2021, hva som er mulig, hvilke mål du og virksomheten vil strekke seg etter og planene for å nå disse. Andre har tenkt, men uten å planlegge veldig mye enda.

Vi håper at du har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring og at du nå tar fatt på det nye året med ny motivasjon og nye krefter. Vi i OM Regnskap er klare til å bistå og til å spille deg god. Med utgangspunkt i din situasjon og virksomhet, kan vi sammen se nærmere på hvordan du best kan lykkes med din virksomhet i året vi nå er i gang med.

2020 - et uvanlig år

2020 har vært et uvanlig år på mange måter med utgangspunkt i Korona/Covid 19 som traff oss i mars. Konsekvensene har vært store for mange, flere står fremdeles i en krevende situasjon, men heldigvis har de aller fleste av våre kunder ridd av stormen på den ene eller andre måten. Noen har til og med gjort det enda bedre enn vanlig og det er gledelig. 

OM Regnskap har i denne perioden hatt mer kontakt med dere kunder og har levert rådgivning og tjenester både ut fra bransjemessige utfordringer og hva den enkelte kunde spesifikt har hatt behov for. Vårt mål om å bidra til at du lykkes og å være en viktig samarbeidspartner styrer vår hverdag. 

Vi ble for andre gang på rad årets partner hos Visma eAccounting, vi er Gasellebedrift, vi har rekruttert nye dyktige ansatte, har gode kunder, vi er i positiv utvikling, har fått en del nye spennende kunder og flere som er på vei inn. 

OM Regnskap er Tripletex-partner og har med dette et system for mer komplekse virksomheter. Les mer om fornøyde kunder med suksess i både Tripletex f.eks DUCO og Visma eAccounting f. eks Storesund Frisør.

Hva tenker du om 2021?

Noen av dere har tenkt mye på 2021, hva som er mulig, hvilke mål du og virksomheten vil strekke seg etter og planene for å nå disse. Andre har tenkt, men uten å planlegge veldig mye enda. Det kan vi på mange måter forstå, siden det er stor usikkerhet i hele verden akkurat nå. På den annen side er det kanskje viktigere enn noen gang å gjøre vurderinger omkring hva du ønsker å få til, med utgangspunkt i hva som er mulig ut fra de rammene som gjelder for din virksomhet og hvordan dette kan gjøres.

Vi kan tenke sammen med deg på det nivået som passer for deg og din virksomhet. Det kan gjøres relativt enkelt eller det kan være en større og mer omfattende prosess. 

Mange blir overrasket over hvordan det som kan se ut som relativt små endringer slår ut på resultatet og hva mer inngripende endringer kan føre til. 

Vi kan starte med et 0-budsjett og hva det krever. Deretter kan vi, både ut fra hvilke mål du setter for virksomheten og hva som er mulig både på kort- og litt lengre sikt, planlegge tiltak og drift. Hvordan slår f.eks.  5 -10 % økt salg ut og hva kreves for å få det til å skje? Kan driften effektiviseres og struktureres slik at du oppnår dette?

Med utgangspunkt i realistiske vurderinger av hva som er mulig kan vi sammen med deg legge en plan og et budsjett for det neste året. Vårt mål er å bidra til at du lykkes med din virksomhet.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.