Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

En god start og plan for 2023

Spill ball og planlegg 2023 sammen med oss som er tett på tallene i din virksomhet og bryr oss om at du lykkes.

Hva er viktig for deg?

Snakk med oss om hva som er viktig for deg og hva som skal prioriteres. Da kan vi sammen legge en god plan for hva som bør gjøres og hvordan.

Ønsker du endring? Vil du øke omsetningen, forbedre resultatet eller videreføre nivået fra 2022?

Mange blir overrasket over hvordan det som kan se ut som relativt små endringer slår ut på resultatet og hva mer inngripende endringer kan føre til. 

Vi kan starte med et 0-budsjett og hva det krever. Deretter kan vi, både ut fra hvilke mål du setter for virksomheten og hva som er mulig både på kort- og litt lengre sikt, planlegge tiltak og drift. Hvordan slår f.eks.  5 -10 % økt salg ut og hva kreves for å få det til å skje? Kan driften effektiviseres og struktureres slik at du oppnår dette?

Med utgangspunkt i realistiske vurderinger av hva som er mulig kan vi sammen med deg legge en plan og et budsjett for det neste året. Vårt mål er å bidra til at du lykkes med din virksomhet.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.