Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kundehistorier

Enkelt, oversiktlig og effektivt

Tor Egil Naley var ikke i tvil da OM Regnskap presenterte mulighetene og brukervennligheten i Tripletex. Naley ønsket bedre oversikt og å effektivisere og forenkle arbeidet med økonomi og regnskap.

Driftslederen AS

Driftslederen leverer tjenester innen vei og eiendom. Tjenestene består av veimerking, eiendomsdrift, driftsleder- og vaktmestertjenester, brannvern og skjøtsel av grøntanlegg. Foruten egne leveranser kan de levere og koordinere blant annet renhold- og kantinetjenester samt alle bygg- og teknisk relaterte tjenester. I tillegg leverer de en rekke tjenester til uteområder.

Forbedringspotensiale

Tor Egil så at det måtte være mulig å få bedre oversikt og at ting ble mer effektivt. Da tenkte han på alt fra håndtering og betaling av inngående fakturaer til fakturering av egne leveranser. Nå ser han at alt dette og mer, blir løst på en effektiv og god måte i Tripletex.

"Enkelt, oversiktlig og effektivt"

Naley var etter noen uker i Tripletex klar i sin dom og det var at dette var enkelt, oversiktlig og effektivt. Han var imponert over at det som var viktig for han ble ivaretatt i systemet og ikke minst at det var enkelt å bruke.

Tor Egil var veldig fornøyd med samarbeidet med OM Regnskap og ikke minst var han fornøyd med hjelpen og oppfølgingen han hadde fått av Stig-Arild.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.