Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Kor ska du i 2022?

Hva tenker du om året som snart er over og hvordan påvirker dette dine tanker om hva du vil oppnå og gjøre i 2022? Det kan lønne seg med en prat med oss og å få på plass en plan og et budsjett.

Kor ska du i 2022?

Noen av dere har tenkt mye på 2022, hva som er mulig, hvilke mål du og virksomheten vil strekke seg etter og planene for å nå disse. Andre har tenkt, men uten å planlegge veldig mye enda. Det kan vi på mange måter forstå, siden det fremdeles er stor usikkerhet i verden. På den annen side er det kanskje viktigere enn noen gang å gjøre vurderinger omkring hva du ønsker å få til, med utgangspunkt i hva som er mulig ut fra de rammene som gjelder for din virksomhet og hvordan dette kan gjøres.

Vi kan tenke sammen med deg på det nivået som passer for deg og din virksomhet. Det kan gjøres relativt enkelt eller det kan være en større og mer omfattende prosess. 

Mange blir overrasket over hvordan det som kan se ut som relativt små endringer slår ut på resultatet og hva mer inngripende endringer kan føre til. 

Vi kan starte med et 0-budsjett og hva det krever. Deretter kan vi, både ut fra hvilke mål du setter for virksomheten og hva som er mulig både på kort- og litt lengre sikt, planlegge tiltak og drift. Hvordan slår f.eks.  5 -10 % økt salg ut og hva kreves for å få det til å skje? Kan driften effektiviseres og struktureres slik at du oppnår dette?

Med utgangspunkt i realistiske vurderinger av hva som er mulig kan vi sammen med deg legge en plan og et budsjett for det neste året. Vårt mål er å bidra til at du lykkes med din virksomhet.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.