Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Kapasitet og engasjement

Hva om du fikk bedre oversikt, effektive løsninger og mer tid til disposisjon? Hvordan ville du utnyttet dette og hva ville du brukt den ekstra tiden til? Vi har kapasitet til å bistå deg.

Kapasitet og engasjement

En samarbeidspartner innen regnskap og rådgivning som har tid til, og bryr seg om, deg og din virksomhet, har slik vi ser det verdi både på kort og lang sikt.

Enten virksomheten er relativt liten eller større og mer kompleks, vil vi være en god samarbeidspartner som kan spille en viktig rolle i forhold til videre utvikling og vekst.

Hvor du og virksomheten er og hvor dere skal, er noe vi veldig gjerne ser nærmere på. Sammen med deg, vil vi lete etter forhold som kan bidra til at du og virksomheten når mål og får positiv effekt av samarbeidet med oss.

Det kan være mange ulike innganger til å etablere et samarbeid og samarbeidet tilpasses uansett til det du har behov for. Det kan starte så enkelt som at du ser at du rett og slett har behov for en god samarbeidspartner innen regnskap.

Kanskje har ting blitt noe rutinepreget, det skjer lite og du har tro på at en ny samarbeidspartner kan gi ny giv?

Har du egne interne ressurser på regnskap og bare trenger litt støtte, mer kapasitet eller hjelp til å optimalisere system og rutiner?

Har du tatt regnskapet selv og vil frigjøre tid?

Har du andre gode grunner til å gjøre noe nytt og få hjelp av et solid kompetansemiljø?

Vi hører på dine behov og finner gode løsninger.

Det er uforpliktende å ta en prat og vi håper at vi hører fra deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.