Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Nyheter

Prosjektstyring og prosjektøkonomi

Skikkelig verktøy er avgjørende for effektivt arbeid. Virksomheter innen Bygg- og anleggsbransjen, VVS og Elektro, har mye å hente på et system som gir oversikt og kontroll på økonomien i prosjektene.

Prosjektstyring og prosjektøkonomi har stort potensiale

Vår erfaring er at mange har mye å tjene på bedre prosjektstyring og bedre kontroll på økonomien i prosjektene sine. Vi ser at et system tilpasset bransjen kombinert med en sterk samarbeidspartner som oss i OM Regnskap, er et godt utgangspunkt.

Det øker mulighetene for bedre styring og høyere inntjening. Prosjektledere og øvrig ledelse har oppdatert oversikt, kan fortløpende gjøre tiltak og har et verktøy for å evaluere prosjekter blant annet i forhold til arbeid med nye anbud og oppdrag.

Samarbeidet med oss som regnskapsfører og rådgiver tilpasses virksomhetens behov. Har virksomheten egne ansatte innen regnskap og økonomi, kan vi være en støtte og backup for disse og en rådgiver for ledelsen. Det gir trygghet både i forhold til bruk av systemet og i forhold til kapasitet/ressurser ved økt arbeidsmengde, fravær eller sykdom. Vi kan gjøre hele regnskapsarbeidet for deg eller deler av det dersom du ønsker å gjøre noe selv. Vi finner løsninger som fungerer for deg og din virksomhet.

Valg av nivå

Du kan selv velge hvor omfattende du vil sette opp prosjektene. For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet opp mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og kostnader som står i fokus. Med rapporteringsverktøyet kan du hente ut rapport per prosjekt med inntekter, kostnader, lønnsomhet og dekningsgrad. På denne måten kan du følge opp ditt prosjekt underveis. Timestatistikk er også inkludert, noe som er svært nyttig for alle selskaper der man fakturerer timer.

Prosjektdashbord

Prosjektdashboardet gir enkelt oversikt over statusen i prosjektene.

Timeregistreringsapp

Før timer rett i Tripletex sin app knyttet opp mot fakturering og lønn.

Budsjettering og prognoser

Budsjettering og prognoser på prosjektnivå.

Ressursplanlegging

Opprett enkelt egne ressursgrupper og planlegg bruken av disse.

Resultatrapporter

Filtrer på prosjekter, ansatte, produkter og perioder og få god oversikt.

Automatikk

Fakturagrunnlaget blir automatisk oppdatert ved endringer og rapportene oppdaterer seg selv.

VVS og Elektro

VVS og Elektro har spesialtilpassede moduler.

Se mer om Tripletex

https://www.tripletex.no/om-systemet/

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.