Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Tips og råd

Valg og beslutninger i siste del av 2023

Nå som vi nærmer oss årsslutt, er det mange som har det travelt og samtidig mange som har ting de med fordel kan tenke gjennom. Vi inviterer med dette til en prat med oss om det som er viktig for deg.

Hva er viktig for deg?

Ulike bransjer, virksomheter og ledere har ulike utfordringer. Vi i OM Regnskap er klare for å snakke med deg om det som er viktig for deg og din situasjon. Utfallet av en slik prat avhenger av flere forhold, ikke minst hva du og virksomheten ønsker og hva som er mulig å få til innen gjeldende rammebetingelser. Målet bør være å legge en plan for det kommende året og å gjøre nødvendige grep og disposisjoner for 2023 slik at du og virksomheten optimaliserer resultatene.

Eksempler på ting å tenke på

Hva vi konkret skal bruke tid på er selvsagt opp til deg, din og virksomhetens situasjon. Vi kommer med mer innhold på de ulike forholdene.

Lønn eller utbytte
Likviditet
Status 2023 og plan for 2024
Mål og budsjett 2024
Ansatte
Muligheter og utfordringer


Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen om du har spørsmål om stillingen.

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar oss på noen få spørsmål om bedriften, og få et uforpliktende tilbud. Eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.