Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Akkurat det du trenger

Vi utfører alle typer regnskapstjenester. Vi kan ta oss av hele regnskapsjobben eller bare en del av den – det er helt opp til deg. Vi tilbyr også ulike løsninger som backup hvis det oppstår uforutsette behov eller situasjoner. Dette er noe av det vi kan bistå med:

Bokføring

Vi kan bokføre hele eller deler av regnskapet for deg. I tillegg kan vi også fungere som en rådgiver for arbeid du eller dine ansatte utfører.

Fakturering

Fakturer selv, eller la oss gjøre det. Få automatisk oppdatering av innbetalinger, og oppfølging av ubetalte fakturaer med nødvendig purring.

Lønn

Korrekt lønnshåndtering er viktig både for din virksomhet og dine ansatte.

Rapportering

Se verdien av rapportering av relevante nøkkeltall for din virksomhet

Skattemelding

Alle næringsdrivende må hvert år levere skattemelding. Uansett selskapsform skal skattemeldingen og alle dens skjema/vedlegg leveres elektronisk.

Årsoppgjør

Årsregnskapet er en oppsummering av årets transaksjoner i virksomheten og utarbeides i samsvar med lov og god regnskapsskikk.

Vi jobber i skyen

Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt. Vi jobber med ulike skybaserte regnskapssystemer, basert på dine behov. Vi er Visma Partner, og jobber for det meste med Visma sine systemer. Men ta gjerne kontakt om du har spørsmål om andre løsninger.

For små og store bedrifter
Tripletex

Tripletex er modulbasert. Systemet kan passe for alle – fra de små til de store firmaene. Har du egne systemer og lurer på om disse kan integreres eller erstattes av noe bedre?

Les mer om Tripletex
For små og enkle bedrifter
Systima

Smart og regnskapsprogram for små bedrifter. Det er enkelt og oversiktlig.

Les mer om Systima
For små og store bedrifter
PowerOffice GO

Tilpass PowerOffice til bedriftens behov fortløpende. Ingen etableringsgebyr, ingen bindingstid. Integrasjon til banker, betalingsløsninger og mange andre tilleggssystemer.

Les om PowerOffice GO

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg føre regnskapet selv?
Hva gjør jeg om jeg er usikker på noe eller har gjort en feil?
Hvor mye kan man gi i gaver til ansatte?
Hva er fordelene med regnskap i skyen?

Bli kunde hos oss

Vi anbefaler gjerne både skybaserte regnskapsløsninger og ulike måter vi kan samarbeide på, basert på din bedrift og hvilke behov du har. Svar på noen få spørsmål om bedriften og få et uforpliktende tilbud, eller kontakt oss og avtal et gratis rådgivningsmøte.